donderdag 24 september 2009

Wonosobo

Hallo allemaal,

Inmiddels zitten we in Wonosobo. Gisteren hebben we een relaxt dagje bij het zwembad gehad. In de middag hebben we allemaal een massage genomen. My God!! Wat een pijn! Althans bij mij. Rem had nergens last van, ze wilde Rem overal masseren. Als ik schrijf overal, dan bedoel ik ook OVERAL :-) Rem heeft nu wel een stijve nek, beetje raar, haha. Patrick heeft zich op de Indonesische manier laten masseren nl met een munt. Hierdoor laat het bindweefsel los en dit zou goed zijn voor zijn rugpijn. Hij zag me eruit! Het leek wel of hij met een stuk bamboe was geslagen! Hij beweert dat hij nu wel minder pijn heeft... Vanochtend zijn we vroeg vertrokken. Eerst hebben we bijna 4 uur gevaren. We kwamen langs verschillende kleine dorpjes en mangrovebossen. De tocht was heel mooi! Onze chauffeur stond ons op te wachten in het dorpje waar we aankwamen. Toen we hier aan wilden meren, hadden we bijna een aanvaring met een joekel van een boot! Toen de locals begonnen te schreeuwen, zagen we het al fout gaan, maar het ging allemaal maar net goed. Daarna moesten we nog 5 uur rijden naar Wonosobo. Onderweg hebben we lekker gegeten in een tentje waar je op kussens (dun matje) aan een laag tafeltje zit. We hebben net wat gegeten en gaan zometeen lekker pitten. Rem had als toetje een bananasplit genomen. Hij dacht dat er witte chocoladarasp op het ijs zat, maar dit bleek gewoon geraspte kaas te zijn! Wat een combi, maar goed, Rem bikt alles :-) Morgenvroeg vertrekken we naar het Djieng Plateau. Daarna rijden we door naar Yogjakarta. Tot mails!

Liefs. Remco & Helma.

2 opmerkingen:

  1. Heej,

    Ik hoop wel voor Remco dat de massage echt overal prettig was. Of heeft hij daar ook nog littekens staan? Was het wel een lekker ding de masseur?
    Veel plezier.

    Liefs de Duckies.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. He Rem en Hel,

    Klinkt allemaal heerlijk daar. Jullie maken ons wel jaloers; pijnlijke massages, "aanvaringen", geraspte kaas met banaan...

    Hier ook bijna weekend...met..heerlijk weer!

    Tot snel!

    BeantwoordenVerwijderen